Onze site maakt gebruik van cookies. Daarmee kunnen we het gebruik van de website analyseren.

Indien u de instelling van uw browser niet wijzigt gaat u akkoord met het gebruik van cookies door onze website. Lees meer...

Akkoord

Kan ik plaatsen reserveren?
Plaatsreserveringen zijn niet mogelijk. De stoelkeuze is vrij. Alleen voor onze sponsors, zonder wie deze concerten niet mogelijk zouden zijn, worden plaatsen gereserveerd. Indien u zeker wilt zijn van een plaats in het middenschip adviseren wij om tijdig aanwezig te zijn.
Er zijn ook speciale arrangementen mogelijk. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen:
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06-51886959

Openingstijd ingang kerk.
De ingang van de kerk gaat ca. 30 minuten voor aanvang van de concerten open. Komt u eerder, dan betekent dat dat u (buiten) zult moeten aansluiten aan de rij met wachtenden. Indien vanwege weersomstandigheden het wachten buiten onaangenaam is zullen we proberen de deuren eerder te openen. 

Hoe is het gesteld met parkeren in de vesting?
Het aantal parkeerplaatsen in de vesting is beperkt. Er kan vrij worden geparkeerd in  de aangegeven vakken. Op de Botermarkt en het Burchtplein is het betaald parkeren tot 18.00 uur.
Buiten de vesting is gratis parkeren mogelijk op vier plaatsen. Deze verwijzing toont de locatie van de parkeerplaatsen. Vanaf de verst gelegen parkeerplaats is het ca. 12 minuten lopen naar de kerk.

Is de kerk verwarmd?
Ja, het is niet nodig om extra dikke kleding te dragen.

Is er goed zicht op het podium?
Vanuit het middenschip van de kerk is er 100% zicht op het podium. In de kerk staan monitoren opgesteld om het zicht vanuit de zijbeuken te optimaliseren.

Hoe is het gesteld met de akoestiek?
De Catharijnekerk staat bekend om de uitstekende akoestiek. De kerk wordt regelmatig gebruikt voor professionele CD opnames.

Is de kerk rolstoelvriendelijk?
Ja, maar het aantal plaatsen is beperkt. We vragen u vooraf bij het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te melden dat u met een rolstoel komt.

Zijn er voldoende toiletten in de kerk?
In kerk zijn bij de ingang 2 toiletten. Verder kunnen de toiletten worden gebruikt  in de "Open Hof" en in het "Gouverneurshuis". Dit staat met borden aangegeven.

Kan ik kaarten aan de kerk kopen?
Ja, maar ervaring leert dat de uitvoeringen op Witte Donderdag en Goede Vrijdag uitverkocht raken. Dat wordt via de site bekendgemaakt.
Wel komen er voorafgaand aan de uitvoeringen op de dag zelf vaak wel enkele kaarten beschikbaar vanwege onvoorziene annulering. Om daarop aanspraak te maken kunt u zich melden bij de ingang van de kerk, maar u loopt het risico dat er geen plaatsen meer kunnen worden uitgegeven.

Zijn er eetgelegenheden in de Vesting?
Er is een uitgebreid aanbod van restaurants in verschillende prijsklassen aanwezig. Wij raden u aan te reserveren.