Onze Vrienden genieten enkele privileges, zoals het bijwonen van de generale repetitie.
Wilt u ook vriend worden? Of wilt u meer weten over ons Vriendenprogramma? Kijkt u dan op de site onder het menu "Vrienden...". 

Onze site maakt gebruik van cookies. Daarmee kunnen we het gebruik van de website analyseren.

Indien u de instelling van uw browser niet wijzigt gaat u akkoord met het gebruik van cookies door onze website. Lees meer...

Akkoord
Jef Oomen

Mr. J. (Jef) Oomen
Voorzitter

Passie voor Bach.

Vanaf mijn 18-de ben ik in de ban van Bach's passionen, zo diepgaand, invoelende en na bijna 300 jaar nog steeds zo hedendaags omdat Bach als geen ander gevoelens en waarden weet te verklanken, als trouw, liefde, hoop, geloof, vertwijfeling, verloochening, ontrouw en verraad.


Jeanne Pullens

Mevr. A.M.G. (Jeanne) Pullens
Secretariaat

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06-51886959

Ik ben er trots op als lid van het Bestuur van de Stichting Heusden-Vesting Klassiek mee te kunnen werken aan de uitvoering van onze Paas- en Kerstconcerten. Elk jaar opnieuw blijken deze concerten mensen te beroeren en ontroeren, niet alleen muzikaal maar zeker ook emotioneel. Maar ook de persoonlijke relatie die met vele van onze gasten is ontstaan koester ik. Het geheel vormt een prachtige opmaat voor zowel de Paas- als de Kerstdagen.


miel van hutten

Dhr. E.W. (Miel) van Hutten
Penningmeester

De sfeervolle vestingstad Heusden zonder grote klassieke concerten, dat bestaat toch niet!


Maarten van Andel

Dhr. M. van Andel

Als zanger bij Vocaal Ensemble Markant ben ik al sinds 2002 betrokken bij en verbonden aan de Heusdense Paas- en Kerstconcerten.
De vrijwilligers van de stichting staan voor artistiek en organisatorisch hoog niveau, alsmede een professionele samenwerking met koor en orkest.
Als bestuurslid van de stichting kan ik sinds eind 2019 op een andere wijze bijdragen aan de continuïteit en de kwaliteit van de uitvoeringen.